Diet Duet

Diet Duet – pareri, funcţionare, dozare – pliculeţe pentru slăbit pentru dimineaţă şi seara. Au efecte bune?

Dorind să grăbim procesul dificil de reducere a masei corporale folosim diferite tipuri de suplimente alimentare care, deseori, dau eşec. Diet Duet reprezintă o noutate pe piaţa preparatelor pentru slăbilt, care datorită formulei duble şi funcţionării pe toată durata zilei, poate accelera ritmul de slăbire. Cum funcţionează Diet Duet în practică?


Ce găsiţi în compoziţia Diet Duet?

Diet Duet se separă de forma populară a pastilelor şi oferă pliculeţe cu preparat destinat pentru dizolvare în apă şi băut. Aceasta nu este singura inovaţie pe care o veţi găsi în cazul acestei substanţe. Următoarea o reprezintă formula dublă – pliculeţele pentru dimineaţă au altă compoziţie şi funcţionare decât pliculeţele pentru seară. Să ne uităm la compoziţia Diet Duet.


Pliculeţele pentru dimineaţă conţin:

 • extract din grapefruit Rio Red,
 • crom ecologic.

Iar în pliculeţele pentru seară veţi găsi:

 • ceai Matcha,
 • arginină,
 • L-carnitină.

Acţionarea Diet Duet

Conform asigurărilor producătorului, ambele variante Diet Duet – de dimineaţă şi seara, ajută la arderea mai rapidă a ţesutului adipos, cu toate că fiecare dintre acestea funcţionează în mod puţin diferit.


Extractul de grapefruit prezent în pliculeţele de dimineaţă îmbunătăţesc digestia şi ajută la accelerarea metabolismului pe toată durata zilei. Pe lângă acestea reduc apetitul. Al doilea ingredient al pliculeţelor pentru zi, respectiv cromul, previne creşterile bruşte ale glicemiei şi reduc pofta de mâncare (inclusiv dulciuri).


În schimb în cazul pliculeţelor pentru seară, ceaiul Matcha din compoziţia acestora ajută la menţinerea corectă a metabolismului pe durata nopţii. Combate apariţia foamei înainte de culcare şi ajută la curăţarea organismului de toxine. Celelalte ingrediente, respectiv arginina şi L-carnitina, ajută la reducerea ţesutului adipos.


Cum trebuie dozat Diet Duet?

Dizolvaţi pliculeţul de Diet Duet într-un pahar cu apă, aşteptaţi un minut, apoi beţi. Pregătiţi prima porţie dimineaţa, 20 de minute înainte de micul dejun, iar a doua seara, 20 de minute înainte de cină. Atenţie, pe pagina producătorului puteţi citi că durata minimă a curei trebuie să fie de cel puţin o lună.


Diet Duet – efecte

Efectul funcţionării Diet Duet este reducerea apetitului, îmbunătăţirea metabolismului şi accelerarea arderii grăsimilor, precum şi reducerea rapidă a masei corporale. Pagina de internet a preparatului informează despre posibilitatea de pierdere a chiar 5 kg de ţesut adipos şi 5 cm în talie în decurs de 1 săptămână. Totuşi, din păcate, aceste cifre sunt exagerate.


Niciun supliment alimentare nu este în stare să „taie” câteva kilograme de grăsime în câteva zile. Ingredientele active ale preparatului, desigur, stimulează metabolismul, reduc apetitul şi ajută la detoxifierea organismului, dar nu funcţionează chiar atât de puternic pentru a asigura efectele promise de slăbire.


Diet Duet – pareri despre calitate şi preţul preparatului

Ceea ce vă poate îndemna să alegeţi Diet Duet este acţiunea unică în două etape, precum şi promisiunea de slăbire fără necesitatea de a urma o dietă sau de a face exerciţii. Multe persoane s-au convins, totuşi, că nu inovaţiile sau declaraţiile exagerate asigură capacitatea de slăbire. În multe opinii despre Diet Duet putem citi că pliculeţele au efect mediu sau slab – într-o anumită măsură reduc apetitul, ajută la eliminarea problemelor cu digestia, susţin detoxifierea organismului şi doar atât.


Însă, dacă este vorba despre reducerea masei corporale, acţiunea Diet Duet lasă multe de dorit, mai ales dacă persoana în cauză nu urmează simultan o dietă cu nivel caloric redus. Unele opinii negative se referă, de asemenea, la preţul Diet Duet. Acesta este ridicat (280 lei preţ normal şi 140 lei preţ promoţional), iar ambalajul de produs ajunge, din păcate, pentru puţin timp.


Există o alternativă mai eficientă, cu randament mai mare şi mai sigură?

Green Barley Plus

Green Barley Plus este un supliment alimentar renumit pe piaţa preparatelor pentru slăbit, care este bazat pe fenomenul ultimilor ani – orz verde tânăr. Considerat în categoria Superfoods orzul verde se deosebeşte prin compoziţia unicat, datorită căreia organismul este stimulat să ardă grăsimi. Compoziţia preparatului este completată de extractul de Garcinia Cambogia – plantă renumită pentru capacitatea de reducere a foamei şi de accelerare a procesului de reducere a masei corporale.


>> REDUCERE - GREEN BARLEY PLUS - COMANDAŢI ACUM <<


Datorită fibrelor, clorofilei şi gamei bogate de minerale, vitamine şi enzime, orzul verde permite obţinerea rapidă şi eficientă a siluetei dorite, pielea devenind frumoasă, netedă şi fermă. Acţiunea variată a Green Barley Plus, precum şi calitatea ridicată a ingredientelor folosite fac ca preparatul să depăşească prin eficacitate alte suplimente alimentare pentru slăbit. Un alt beneficiu al Green Barley Plus îl reprezintă şi preţul acestuia (care, nota bene, este considerabil mai mic decât preţul Diet Duet).


Iată efectele pe care vi le oferă cura cu Green Barley Plus:

 • reducerea apetitului excesiv, dispar problemele cu respectarea dietei;
 • metabolismul dumneavoastră accelerează, kilogramele încep să dispară mai repede;
 • creşte ritmul de ardere a ţesutului adipos;
 • veţi avea mult mai multă energie, starea dumneavoastră de bine se va îmbunătăţi;
 • organismul dumneavoastră se va curăţa de toxine;
 • starea pielii, părului, unghiilor dumneavoastră se va îmbunătăţi;
 • veţi scăpa de celulită.

Green Barley Plus este un arzător natural de grăsimi sub formă de capsule, care, pentru multe persoane, au devenit antidotul pentru problemele cu greutatea excesivă. Pentru a afla mai multe despre Green Barley faceţi clic aici şi veţi fi direcţionaţi direct la pagina producătorului.


Atenţie! Ofertă specială. Comandaţi 3 cutii şi primiţi alte 3 GRATUIT!